Vervolgcursus Digitale Fotografie

Cursus start Augustus 2022 (VOL)
(max. 8 personen):

Theorie / Praktijk:

30-08-2022  (19.30 – 22.00 uur)
13-09-2022  (19.30 – 22.00 uur)
27-09-2022  (19.30 – 22.00 uur)

Gastspreker:

04-10-2022 (19.30 – 22.00 uur)

Praktijk:

08-10-2022 (10.00 – 13.30 uur)

Interesse in deze cursus, schrijf je dan in:
inschrijving "Vervolgcursus Digitale Fotografie"

 

Deze “Vervolgcursus Digitale Fotografie”, (samengesteld door MEYDESIGN PHOTOGRAPHY en FOTO VILLAGE) richt zich op die fotografen die af willen van de automatische stand en hun camera beter willen leren kennen met als eindresultaat betere foto’s. Deze cursus is een vervolg op de Basiscursus Fotografie. Laat je verrassen hoe eenvoudig dit is, en durf die volgende stap te nemen. We leggen in duidelijke taal uit hoe we die (nu nog) onbekende mogelijkheden op vrij eenvoudige manier kunnen bereiken. Hierbij gebruiken we geen technische begrippen, maar duidelijke taal.

We gebruiken hiervoor geen voorbeelden, maar gaan aan de slag met uw eigen toestel.

Praktijkgericht is wat volgens ons het beste aanslaat, je eigen toestel leren kennen, daar gaat het om.

Na de theorielessen gaan we op een zaterdagmorgen onder begeleiding 3,5 uur buiten fotograferen en gaan we door voorbeelden het geleerde in de praktijk toepassen. We sluiten dan af met een kopje koffie en wat lekkers, en natuurlijk de uitreiking van het certificaat.

Leslocatie: 
Foto Village
Raadhuisplein 6
7581 AG Losser

Deze cursus stelt je in staat om het volledige potentieel van je camera te verkennen (ook via de M-stand) en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om onze camera creatief te gebruiken. Het is ontworpen voor diegenen die al een praktische kennis van hun camera hebben en praktische ondersteuning willen om hun vaardigheden op het gebied van fotografie te verbeteren. We gaan nieuwe technieken leren en te begrijpen hoe ze foto's moeten maken in specifieke en moeilijke omstandigheden. Het is een ideaal vervolg voor degenen die de basiscursus fotografie hebben gevolgd, omdat het je in staat stelt om je kennis van camerafuncties uit te bouwen en je persoonlijke vaardigheden te vergroten.

Tijdens deze lessen zijn we bezig om nog meer zelf bezig te zijn met de camera. We behandelen niet alleen maar theorie, maar gaan we ook veel beoefenen in de praktijk. De nadruk ligt in het leren omgaan met je camera en het gezellig samen fotograferen.

Nieuw zijn de kennismakingslessen "Portret en Macro en natuur"

Ook hebben we een gastspreker die komt vertellen over zijn passie.

Je wordt in ieder geval aangemoedigd om je eigen projecten en ideeën te ontwikkelen.

Voorwaarden: Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers per cursus.
Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen vooraf een e-mail.