Privécursus
Basisfotografie
Lightroom of Photoshop

Privétraining is nu de trend. Het stelt ons in staat om ons te concentreren op gebieden waar je het meest hulp nodig hebt. Onze privélessen zullen je voorzien van de tools die nodig zijn bij het maken van visueel indrukwekkende foto's.

Samen beginnen we met het bepalen van je huidige kennisniveau en bespreken we je doelen. 

Vervolgens concentreren we ons op de vaardigheden die je nodig hebt om deze doelen te bereiken op een manier die het beste bij je past. 

Omdat een meer persoonlijke benadering een sleutel kan zijn om de tool sneller te begrijpen en te beheersen, bieden we nu één op één sessies aan voor 5 uur (2 dagdelen) en geheel op basis van je specifieke wensen en vooral in je eigen tempo.

Kosten € 235,-  per 2 dagdelen van 2,5 uur en € 45,- voor elk uur meer / Nu ook met 2 personen voor maar € 29,50 per persoon, per uur

Besluit je 5 uur te boeken en kom je er later (na de cursus) toch achter dat je nog graag een uurtje meer wilt boeken, dan kan dat.

We bieden cursisten die eerder deze cursus gevolgd hebben de mogelijkheid om hierna telkens één (of meer) uur te boeken voor
maar € 55,-  p/uur


Inhoud van de cursus Lightroom of Photoshop

Je gaat onder begeleiding (één op één of maximaal 2 personen) ontdekken en zien wat de mogelijkheden zijn. 

In deze beginnerscursus worden de grondbeginselen van dit workflow- en bewerkingsprogramma uitgebreid behandeld. Je leert de beste en meest toepasbare eigenschappen kennen.  Inclusief hoe je bestanden kunt importeren, catalogiseren en daarna verwerken om het maximale uit je digitale afbeeldingen te halen.

Tijdens deze sessie gaan we verschillende (eigen) voorbeeldafbeeldingen bekijken, met als doel om te begrijpen hoe met verschillende schuifregelaars, (eigen gemaakte) presets en aanpassingen je afbeeldingen kunt beïnvloeden.

Privé cursus op eigen locatie

Wil je graag dat ik bij langs kom en we in je eigen omgeving deze les gaan volgen dan komen we graag naar je toe.
Reistijdkosten à € 0,50 cent per km

Het is aan te bevelen dat je, voordat de cursus begint, al in het bezit bent van Adobe Lightroom CC of Photoshop CC-pakket.

Je kunt hier een gratis proefversie van Lightroom downloaden.


Inhoud van de cursus Basisfotografie

Je gaat onder begeleiding (één op één of maximaal 2 personen) ontdekken en zien wat de mogelijkheden zijn. 

Deze  privé “Basiscursus Fotografie”, (gegeven door Meydesign Photography) richt zich op die fotografen die af willen van de automatische stand en hun camera beter willen leren kennen met als eindresultaat betere foto’s. Laat je verrassen hoe eenvoudig dit is, en durf die stap te nemen. We leggen in duidelijke taal uit hoe we die (nu nog) onbekende mogelijkheden op vrij eenvoudige manier kunnen bereiken. Hierbij gebruiken we geen technische begrippen, maar duidelijke taal.

We gebruiken hiervoor geen voorbeelden, maar gaan aan de slag met je eigen toestel.

Privé cursus op eigen locatie

Wil je graag dat ik bij langs kom en we in je eigen omgeving deze les gaan volgen dan komen we graag naar je toe.
Reistijdkosten à € 0,49 cent per km

PDF Shortcuts

Tijdens onze privé cursus krijgen we regelmatig te maken met deelnemers welke in het bezit zijn van een computer met een Windows of  Apple besturingsprogramma. Speciaal hiervoor hebben we een overzicht gemaakt met de meest voorkomende shortcuts. Deze is nu geheel kosteloos hier te downloaden.
 
Shortcuts
PDF – 5,2 MB 1336 downloads