• We mogen weer Paspoort- en Business foto's maken in de fotostudio.
  • Wir dürfen wieder Pass- und Bewerbungsbilder im Fotostudio fotografieren.

Privé cursus Lightroom & Photoshop

Privétraining is de trend  als het gaat om het leren van Lightroom of Photoshop. Het stelt ons in staat om ons te concentreren op gebieden waar je het meest hulp nodig hebt. Onze privélessen Adobe Lightroom en Photoshop zullen je voorzien van de tools die essentieel zijn bij het maken van visueel indrukwekkende foto's.

Samen beginnen we met het bepalen van je huidige kennisniveau en bespreken we je doelen. 

Vervolgens concentreren we ons op de vaardigheden die je nodig hebt om deze doelen te bereiken op een manier die het beste bij je past. 

Omdat een meer persoonlijke benadering een sleutel kan zijn om de tool sneller te begrijpen en te beheersen, bieden we nu één op één sessies aan voor 4 uur en geheel op basis van jouw specifieke wensen en vooral in je eigen tempo.

Kosten € 235,-  per dagdeel van 4 uur en € 52,50,- voor elk uur meer / Nu ook met 2 personen voor slechts €29,50 per persoon, per uur

Besluit je 4 uur te boeken en kom je er later (na de cursus) toch achter dat je nog graag een uurtje meer wilt boeken, dan kan dat.

Wij bieden cursisten die eerder deze cursus gevolgd hebben de mogelijkheid om hierna telkens één (of meer) uur te boeken voor
maar € 52,50. p/uur

Inhoud van deze cursus 

Je gaat onder begeleiding (één op één of maximaal 2 personen) Adobe Lightroom of Photoshop ontdekken en zien wat de mogelijkheden zijn. 

In deze beginnerscursus worden de grondbeginselen van dit workflow- en bewerkingsprogramma uitgebreid behandeld. Je leert de beste en meest toepasbare eigenschappen kennen.  Inclusief hoe je bestanden kunt importeren, catalogiseren en daarna verwerken om het maximale uit je digitale afbeeldingen te halen.

Tijdens deze sessie gaan we verschillende (eigen) voorbeeldafbeeldingen bekijken, met als doel om te begrijpen hoe met verschillende schuifregelaars, (eigen gemaakte) presets en aanpassingen je afbeeldingen kunt beïnvloeden.

Privé cursus op eigen locatie

Wil je graag dat ik bij langs kom en we in je eigen omgeving deze les gaan volgen dan komen we graag naar je toe.
Reistijdkosten à € 0,49 cent per km

Het is aan te bevelen dat je, voordat de cursus begint, al in het bezit bent van Adobe Lightroom CC of Photoshop CC-pakket.

Je kunt hier een gratis proefversie van Lightroom downloaden.

PDF Shortcuts

Tijdens onze privé cursus krijgen we regelmatig te maken met deelnemers welke in het bezit zijn van een computer met een Windows of  Apple besturingsprogramma. Speciaal hiervoor hebben we een overzicht gemaakt met de meest voorkomende shortcuts. Deze is nu geheel kosteloos hier te downloaden.
 
Shortcuts
PDF – 5,2 MB 795 downloads