VASTGOED & INTERIEUR FOTOGRAFIE

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Meydesign Photography is een professioneel fotografie bedrijf dat gespecialiseerd is in fotografie van interieur en commercieel onroerend goed. Wij bieden makelaars in onroerend goed, makelaars, interieurontwerpers en eigenaren van commercieel onroerend goed foto's van professionele kwaliteit.

Door gebruik te maken van speciale nabewerkingsdprogramma's kan ik voor een aantrekkelijk tarief een professioneel eindresultaat leveren

Interieurfotografie is helemaal "HOT" momenteel.

Door de toename van woonprogramma's en woonbladen maken steeds vaker bedrijven gebruik van een professionele interieurfotograaf.
De meerwaarde die deze bedrijven ondervinden door met professionele fotograven samen te werken zien wij steeds vaker.
Het uiteindelijk doel van deze samenwerking is met mooie foto's niet alleen meer klanten te bereiken maar ook de professionele kant benadrukken van het product. Het wordt het visitekaartje van het bedrijf.

DE HOOGST MOGELIJKE PRIJS VOOR UW HUIS MET DE JUISTE PRESENTATIE

Verkoopstyling helpt u bij het sneller verkopen van uw woning tegen de hoogst mogelijke prijs. Concreet en doeltreffend.

Wij werken al jaren met volle tevredenheid samen met Meystyling Interior Design, ook onze makelaars waarmee we samenwerken zien de meerwaarde van een goede styling en professionele fotografie.

Kijk ook eens naar de mogelijkheden van deze styling via Portfolio Voor / Na.

 

Onze huidige klanten zijn o.a.;

 • Interieurwinkels
 • Interieur bouwers
 • Restaurants
 • Architekten
 • enz.

DRONE/HOOGTE FOTOGRAFIE

U bent op zoek naar een specifieke foto, een ander soort foto of misschien wel een heel speciale video, dan bent u bij Meydesign Photography aan het juiste adres. Wij helpen we u graag bij het maken van verschillende luchtfoto's en video's. Met onze beide drones (DJI Inspire 1 en Mavic Air) kunnen we bijna alle mogelijkheden van luchtfotografie realiseren. Beide drone’s en apparatuur zijn geregistreerd voor commercieel gebruik en zijn volledig casco verzekerd.

Uiteraard zijn we in het bezit van een geldig brevet en bezitten we de juiste licenties en vergunningen om in Europa te vliegen

Wij leveren hoge resolutie foto's en video's in HD en 4K (bioscoopkwaliteit).

Sinds kort zijn we lid geworden van de Federal Association Copter pilots e.V. en zijn we aangesloten bij Safe Drone by Lufthansa Technik

PRIVACY GEWAARBORGD

Dat privacy gewaarborgd wordt is voor ons erg belangrijk en wordt dan ook zeer serieus genomen.

Belangrijk is dat de verkoper cq opdrachtgever het door ons aangeleverde document met een verklaring akkoord te gaan met de voorwaarden om een dronevlucht te maken van het pand cq locatie doorneemt en ondertekend retour stuurt. Het gaat ons tijdens de vlucht niet om personen of bijvoorbeeld om kentekens van auto’s, maar om het object en zijn omgeving. Mochten er toch personen en/of kentekens op de beelden staan worden deze “geblurd” en uitsluiten deze aangepaste beelden aan de opdrachtgever verstrekt. Ook is het mogelijk om de aangrenzende panden mee te nemen in het “blurren”, zo wordt de privacy volledig gewaarborgd. Mochten er vragen zijn van bewoners van aangrenzende panden zijn wij bereid desnoods contact op te nemen en onze werkwijze uit te leggen.

WONINGVIDEO

Verkopen van een woning in een competitieve markt, je hebt maar één kans indruk te maken!
Video is de snelste, meest kosteneffectieve manier om je woning op een drukke markt te zichtbaar te krijgen.
Het tijdperk waarin we nu leven (social media), verwacht meer van een verkoop, dus zorg ervoor dat je hun verwachtingen overtreft met een Woning-Video. Tijdens de opname's brengen wij de looproutes en eyecatchers van het object efficiënt in beeld

In deze Presentatie Compleet video zullen we gebruik maken van drone's (alleen in de daartoe bevoegde "fly-zone's), opname's van de
omgeving , interview met de makelaar, en indien gewenst ondertiteling in elke taal (tekst wordt door u zelf vertaald aangeleverd). Het resultaat is een sensationele video welke potentiële kopers zullen aantrekken. een woningvideo houdt de aandacht van de kijker vast en er wordt soms wel één minuut of langer naar gekeken. Een groot voordeel van video, het is persoonlijker en wordt sneller gedeeld dan een tekst of foto.

VASTGOEDMEDIA

Ga je het huis te koop zetten, of.......
wil je het gaan verkopen?

Zorg dan voor een aantrekkelijke woningpresentatie, op internet, in drukwerk en in de etalage. Alleen zo kom je in de kijker bij eventuele huizenkopers.

Voor huizenverkopers

Staat je huis al een tijdje te koop? En ben je echt meer dan 100% tevreden over de styling en de presentatie? Ook wanneer je huis nu al op Funda staat, kun je kiezen voor nóg betere, professionele foto’s van je huis. Je makelaar zal de foto’s met plezier voor je vervangen.

Wat doen wij voor jou als particulier

Je kunt als particulier rechtstreeks bij ons bestellen, ook al zit je bij een makelaarskantoor. 

Wij zullen na overleg met jou en de makelaar de foto's aanleveren zoals gewenst, en in het juiste formaat. Meydesign werkt in heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Wat is belangrijk vooraf te weten;

Wij komen foto's maken van je woning. De opdracht omvat 20 foto's of meer indien dit vooraf is besproken of is aangegeven.

Welke ruimtes worden er gefotografeerd?

Normaal worden de volgende ruimtes en buitenzijde gefotografeerd. Voorzijde woning, entreehal, woonkamer 2 of 3 foto's, keuken 1 of 2 foto's, eethoek, badkamer, slaapkamers, achtergevel, tuin, straatbeeld woning. Dit zijn de 20 basis foto's.

Wat is voor jou van belang?

De woning hoeft niet helemaal stofvrij te zijn, maar zorg ervoor dat de ruimtes "in opleveringsstaat" zijn. Dus geen shampooflessen en zeepjes in het zicht, handdoeken die gebruikt zijn of over verwarming hangen verwijderen. In de keuken geen onnodige hoeveelheid apparaten op het aanrecht en het afwasmiddel en zeeppompje uit het zicht! Eén koffiezet- of senseoapparaat op het aanrecht is meer dan voldoende. Uiteraard zal de fotograaf, indien dit wenselijk is, je nog wat aanwijzingen geven.

Stelregel "minder is meer" in interieurfotografie is afkomstig uit onderstaand gedicht van Robert Browning (1855), "Less is more";

"Everything is more elegant, meaningful, and effective, when reduced to its most essential form"


Ons doel is dat de bezoeker op het internet het de moeite waard vindt je woning te bezichtigen.

Voor makelaars

Ben je makelaar met een groeiende huizenportefeuille?
Professionele fotografie van huizen is een vak apart. Misschien doe je het er zelf bij? In deze krimpende markt met zijn kritische kijkers is een perfecte presentatie essentieel. Denk daarbij aan belichting, sfeer en zichtlijnen.

Onderzoek wijst uit dat 80% van de huizenzoekers gebruikmaakt van internet. Of ze wel of niet reageren op een huis wordt in een kwart van alle gevallen bepaald door de foto’s.

Amateuristische foto’s (onscherp, donker, vanuit een verkeerde hoek) schrikken veel huizenkopers af.
Professionele foto’s van aantrekkelijke interieurs wekken juist de interesse bij huizenkopers.

Maar dat niet alleen.Samenwerken met een professionele fotograaf maakt jou als makelaar ook in de ogen van huizenverkopers extra aantrekkelijk. Je hebt zo immers een belangrijk verkoopinstrument in handen waarmee je je positief onderscheidt van je collega's.

Besteed daarom je fotowerk uit aan een vakfotograaf.Dan kun jij je richten op jouw core business:mensen en huizen bij elkaar brengen.

TIP: Voor woningfotografie werk ik samen met een aantal ervaren verkoopstylistes en gediplomeerde bloemisten. Wanneer er een Open Huis is, zorgen wij er samen voor dat je woningen tiptop worden gestyled en gefotografeerd, met vers opgemaakte bloem boeketten

MEYDESIGN-HOMETOURVISION

Bezoek onze site, wij maken elk pand uniek en meeslepend.

Bij MEYDESIGN-HOMETOURVISION creëren we interactieve 3D en VR-ervaringen en printklare 4K-fotografie.

De voordelen van MEYDESIGN-HOMETOURVISION voor u als makelaar;

 1. 360 graden vastgoedpresentatie
 2. Geoptimaliseerd voor alle apparaten
 3. Eigen website met gegevens van het pand
 4. Presenteer het pand met 100% realisme en ruimtebeleving
 5. Geen behoefte naar de eigenlijke locatie te reizen voor de eerste indruk
 6. Alles kan worden bekeken met VR-bril en gebruikmakend van elke mobiele telefoon
 7. Verras de potentiële koper van het onroerend goed met een unieke virtuele presentatie

Geïnteresseerd in een voorbeeld van een virtuele Tour?

Klik op de afbeelding voor een unieke beleving.