Hoe gaan we het doen?

Zwangerschap is zo'n kostbare tijd, ik voel me altijd zeer vereerd wanneer ik word gevraagd om deze mooie fase in het leven van een vrouw vast te leggen. Onze zwangerschapsfoto's zullen de schoonheid en elegantie van jouw zwangerschap aantonen en fotografische herinneringen bieden waar je met plezier naar kunt terugkijken

Reserveren

Zwangerschapsfotografie vindt plaats, ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum.
Als je een datum wilt reserveren dan kan dat via de mail, maar je mag ons natuurlijk ook bellen. We spreken dan een datum af of je krijgt de beschikbare data’s toegestuurd.

De shoot kan in onze studio plaatsvinden, maar heb jezelf een mooie locatie in gedachten kan dat natuurlijk ook. Van ons krijg je een link toegestuurd met vele voorbeelden zodat jezelf een moodboard kunt maken welke wij dan gezamenlijk bespreken.

De dag van de shoot

De dag van de fotoshoot zal van start gaan met een kopje koffie of thee waarbij je samen met mij (en/of de visagist/stylist) de shoot bespreekt zodat deze zwangerschap fotoshoot zeer persoonlijk wordt en de foto's helemaal naar wens zijn. Denk ook eens aan een gezamenlijke schoot met de vader en/of zoon en dochter. Voor de gezinsleden reken ik geen extra kosten

De professionele visagiste/styliste zorgt (indien gewenst) voor de visagie en de styling

Na de shoot

Via de mail stuur ik de factuur van de shoot. Deze dien je te betalen binnen 14 dagen. Hierna ontvang je van mij minimaal 5 van de mooiste bewerkte foto’s in hoge resolutie. Deze foto’s zijn je eigendom en mag je ermee doen wat je wilt. Wil je een mooie afdruk op bijvoorbeeld Dibond, glas enz., dan kunnen wij dat ook voor jouw regelen. Wij werken met een professionele afdrukcentrale zodat onze kleuren overeenkomen en er een geweldig eindresultaat komt van jouw shoot. "PRIJS ZWANGERSCHAPS- REPORTAGE"