"WE DELIVER WHAT YOU NEED"

JE EIGEN FOTO'S AFGEDRUKT OP HET MOOISTE MATERIAAL

Foto op Canvas, Hout, Dibond, Epsondruk, Dibond Butlerfinisch, Plexiglas en glas.

Wij kunnen aan bijna al uw wensen voldoen.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden 


Heeft u onze fotostudio bezocht? Tevreden over het eindresultaat? Hoe heeft u de shoot/workshop/cursus ervaren?
Kunnen we nog iets verbeteren? Laat ons weten wat u van MEYDESIGN-PHOTOGRAPHY vindt!

Reactie plaatsen

Reacties

Rima Gergin
2 jaar geleden

Beste Meydesign,

Voor na de maand september ben ik op zoek naar iemand die ook een baby foto shoot doet.
Ik zag dit er niet tussen staan op u website.
Mijn vraag is, is dat iets wat u doet of ook kan doen?

Met vriendelijkd groet,
Rima Gergin

Julia Kaplan
5 jaar geleden

Vorige maand een 1 op 1 cursus Lightroom bij Henk gevolgd. Hij gaat precies in op je wensen en vult aan waar nodig. Er heerste een prettige sfeer en de passie voor zijn vak was in alles te merken. Niks anders dan lof!

Donskussen.nl
5 jaar geleden

Voor onze website https://www.donskussen.nl hebben we een aantal productvideos ontwikkeld in de studio van Henk. Henk is een echte vakman en dankzij zijn juiste instructies hebben we een mooi eindresultaat op de website staan.

Bedankt Henk!
Koen en Chantal.

Jeffry en Chantal
5 jaar geleden

Vorig jaar september hebben Henk en Wietske de foto's gemaaktvan onze bruiloft. Het regende die dag, maar ze waren erg creatief en daardoor hebben we super mooie foto's. Ook hebben ze ons die dag super begeleid en mede daardoor hebben we een geweldige dag gehad! Henk en Wiets nogmaals super bedankt voor deze onvergetelijke dag!
Jeffry en Chantal

Conny Veenhuis
5 jaar geleden

Ik heb in November een fine-art workshop gevolgd en ik was zeer tevreden over de aanpak van Henk. Het voordeel vond ik dat Henk de groep bewust klein houdt zodat iedereen ruim voldoende aandacht en uitleg krijgt. Verder was de dag goed verzorgd door zijn vrouw. We hadden een prachtig model en verschillende belichtingstechnieken zijn aan bod gekomen waar ik zeker mee geholpen ben. Ook was de uitleg van de nabewerking overzichtelijk en werd goed behandeld. Kortom, ik heb er veel van geleerd. Hiervoor mijn dank :-) Ik kom in de toekomst zeker nog een keer om weer iets bij te leren.

Daphne
5 jaar geleden

Vorige maand een boudoir fotoshoot gedaan bij Henk. Voor de eerste keer best spannend, maar door Henk en zijn vrouw Wietske wordt je zo op je gemak gesteld, dat je de spanning meteen vergeten bent. Ze nemen alle tijd voor je en alles gaat in goed overleg! Super mooi resultaat door alle foto’s die Henk gemaakt heeft! Dus als je dit overweegt te doen is Meydesign zeker een aanrader!!

Nogmaals super bedankt voor het mooie resultaat en de fijne samenwerking!!!

Different Bikes / Erik & Sigrid de Vries
6 jaar geleden

Beste Henk,
Ontzettend bedankt voor de super mooie foto’s.
Dit is de 2de keer dat je voor ons foto’s hebt gemaakt. Het was een compleet ander vlak, maar wederom spot on! Bedankt voor alle tips en prachtige foto’s.
Groetjes,
Different Bikes,
Erik & Sigrid

Leonie Hulleman
6 jaar geleden

Mijn dochter heeft een shoot bij Henk gedaan, met een heel mooi resultaat.Omdat wij van verder weg kwamen, kon en mocht ik overal bij zijn.Het zijn hele vriendelijke rustige mensen die je er op het gemak stellen.Ze weten waar ze mee bezig zijn en dat zie je in de resultaten van de shoot.

Marissa vasterd
6 jaar geleden

Ik sta al een aantal jaartjes model voor Henk en wietske en ik ben altijd super tevreden over het eind resultaat. Ik voel me ook altijd erg op mijn gemak bij Henk en Wietske. Echt super lieve en leuke mensen. En natuurlijk 1 van de beste Fotograaf die ik ken😄

Sharon Veenhof-Panders
6 jaar geleden

Wauw! Wat ben ik nog steeds erg blij met alle foto's van de shoot! En wat vond Antoinette het leuk om de muisjes over mijn buik te mogen strooien.

Al met al een geslaagde dag met een super resultaat! Zeker weten aan te raden.