Privé cursus Lightroom

Onze Lightroom cursussen waren altijd gebaseerd op grotere groepen en meestal voor een hele dag of een aantal avonden.

Steeds vaker krijgen we vragen of er ook een mogelijkheid is om privé (max 2 pers) les te krijgen.

Omdat een meer persoonlijke benadering van het werken met Lightroom een sleutel kan zijn om de tool sneller te begrijpen en te beheersen, bieden we nu één op één sessies aan voor 2 uur met een maximum van 2 personen en geheel op basis van jouw specifieke wensen en vooral in je eigen tempo.

Kosten € 125,-  per dagdeel van 2 uur en € 65 voor elk uur meer

Besluit je 2 uur te boeken en kom je er later (na de cursus) toch achter dat je nog graag een uurtje meer wilt boeken, dan kan dat.

Wij bieden cursisten welke eerder deze cursus gevolgd hebben de mogelijkheid om hierna telkens één (of meer) uur te boeken voor maar € 65,- . p/uur

Inhoud van deze cursus 

Je gaat onder begeleiding (maximaal 2 personen) Adobe Lightroom ontdekken en zien wat de mogelijkheden zijn. 

In deze beginnerscursus worden de grondbeginselen van dit workflow- en bewerkingsprogramma uitgebreid behandeld. Je leert de beste en meest toepasbare eigenschappen kennen.  Inclusief op welke wijze je bestanden kunt importeren, catalogiseren en daarna verwerken om het maximale uit je digitale afbeeldingen te halen.

Tijdens deze sessie gaan we verschillende (eigen) voorbeeldafbeeldingen bekijken, met als doel om te begrijpen hoe met verschillende schuifregelaars, (eigen gemaakte) presets en aanpassingen je afbeeldingen kunt beïnvloeden.
Gaan we onder andere importeren, exporteren, je foto's organiseren en beheersen via trefwoorden en metadata en behandelen we het Copywrite gedeelte.

Privé cursus op eigen locatie

Wil je graag dat ik bij langs kom en we in je eigen omgeving deze les gaan volgen dan komen we graag naar je toe.
Reistijd-kosten à € 0,49 cent per km

Het is aan te bevelen dat je, voordat de cursus begint, reeds in het bezit bent van Adobe Photoshop Lightroom CC.

Je kunt hier een gratis proefversie van Lightroom downloaden.

PDF Shortcuts

Tijdens onze privé cursus Adobe Lightroom cc krijgen we regelmatig te maken met deelnemers welke in het bezit zijn van een computer met een Windows of  Apple besturingsprogramma. Speciaal hiervoor hebben we een overzicht gemaakt met de meest voorkomende shortcuts. Deze is nu geheel kosteloos hier te downloaden.
 
Shortcuts
PDF – 5.2 MB 375 downloads